Inkassosystem

Rival Inkassosystem är ett inkassosystem utvecklat av inkassohandläggare för inkassohandläggare. Systemet har funnit på marknaden sedan 1999 och används idag av många inkassoföretag runt om i Sverige.

Rival inkassosystem har alla funktioner en professionell handläggare kan önska sig och lite till. Rival är ett Windowsbaserat inkassoprogram för nätverk som bygger på den kraftfulla och stabila SQL-servern InterBase. Användarvänlighet och effektivitet har prioriterats redan från början och efterhand som systemet utvecklats har det blivit allt mer flexibelt. Allt för att tillgodose olika användares skilda synsätt på inkassohanteringen. Rival är integrerat med XOR/Visma fakturering/redovisning och har inbyggda verktyg för brev- och listdesign.

Det finns inga tekniska begränsningar ifråga om antal användare, kunder, ärenden eller fakturor. Den sofistikerade klienthanteringen gör att systemet kan användas av såväl inkassobolag som för så kallad egeninkasso. Trots att Rival är avancerat och komplext, är det troligen lättare att lära sig och ta i drift än något annat inkassosystem. Det var tidigt vårt mål att skapa ett användarvänligt och driftssäkert system för små till medelstora inkassoverksamheter. Idag kan vi se att också stora inkassoverksamheter med fördel kan välja Rival.

Vi erbjuder en kundsupport värd namnet och inte bara av teknisk karaktär. Flera av våra kunder är nystartade inkassoverksamheter och de liksom våra mer erfarna kunder får genom samarbetet med oss del av vår erfarenhet av inkasso i allmänhet. Vi är övertygade om att vi med Rival kan leverera den absolut bästa helhetslösningen för den som bedriver eller planerar att bedriva en professionell inkassoverksamhet.

Unika lösningar

De mest komplexa delarna i ett inkassosystem är vanligen kund och avtalshanteringen, samt tekniken för skapande och utskrift av brev, listor och datafiler. Normalt får man kompromissa en hel del inom dessa områden för att programmet skall fungera driftssäkert. I Rival har vi lagt tyngdpunkten på just dessa delar och vi vågar påstå att vi hittat lösningar som inte går att återfinna i något annat inkassosystem. System levereras med drygt 30 st färdiga brevmallar.